Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Terugnaarhuis.nl

Gespecialiseerd in het opstellen van maatwerk buitenlandse uitvaartverzekeringen voor het regelen en verzorgen van de complete uitvaart terug naar land van herkomst. Speciaal voor de internationale uitvaartzorg kunt u bij ons online de Uitvaartverzekering van Monuta afsluiten.

Terugnaarhuis.nl : specializes in preparing customized funeral insurance policies. To the home country.

Deskundigheid:
Wij voldoen jaarlijks aan de eisen die gesteld zijn vanuit de toezichthouder ( AFM ) en de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseur ( SEH ) voor behoud van onze vergunningen en diploma’s. Daarnaast onderhouden wij contacten met verschillende branche organisaties en aanbieders van verzekeringen en andere financiële producten. In elk geval zijn we altijd bezig onze kennis up to date te houden en dit om te zetten naar oplossingen waar u wat aan heeft.

Wij beschikken over alle benodigde diploma’s en erkenningen:

  • Een inschrijving bij de KVK / Kamer van Koophandel onder nummer : 86795406
  • Een vergunning van de Autoriteit Financiële markten ( AFM ) Ons vergunningsnummer is: 12049081
  • Een aansluiting bij de Stichting klachteninstituut Financiële Dienstverlening ( KiFiD) Onder aansluitnummer: 300.018389
  • De erkenning als; Erkend hypotheekadviseur van de Stichting Erkenningsregeling hypotheekadviseurs ( SEH ) : registratienummer. 15389
  • Een passende beroeps en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.
  • Onafhankelijke recensie pagina via www.advieskeuze.nl
Eendagsverzekering_RDW_kentekenbewijs

Voor alle landen kunt u zelf via het aanvraag programma de gewenste verzekering samenstellen.

  • Heeft u hulp nodig? Bel dan 020 – 436 0 436 , wij helpen u graag.
  • Noodnummer bij overlijden 24/7 : 0800-023 05 50 

Onderdeel van Bokhorst Verzekeringen

Bokhorst Verzekeringen is opgericht in 2005 door Marnix Bokhorst. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijk werkend tussenpersoon met een team van enthousiaste medewerkers.

Vanaf de start van de onderneming heeft het bedrijf zich toegelegd op het verzekeren van bijzondere risico’s. Het motto is dan ook; Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder.

Vanuit de wens om eenvoudig dekking te kunnen aanbieden voor de korte termijn zijn we gestart met Kortetermijnverzekeringen.nl

Inmiddels bieden we diverse dekkingen aan via www.kortetermijnverzekeringen.nl en zijn we voornemens het aanbod nog verder te vergroten.

Kijk op www.bokhorstverzekeringen.nl voor meer info over ons.

Klachtenprocedure:

Niets is leuker en geeft meer voldoening, als wij als tussenpersoon op een goede manier met u kunnen samenwerken. Dit geldt uiteraard niet alleen voor ons advies, maar ook voor onze service- en beheer van uw lopende verzekeringen. Toch weten wij ook, dat dit niet altijd lukt. Er kan om verschillende redenen een gevoel van ontevredenheid ontstaan, die een goede samenwerking in de weg staat. Bent u om één of andere reden ontevreden, laat het ons weten! We kunnen proberen het zo goed mogelijk op te lossen.

U kunt uw opmerkingen of klachten mondeling of schriftelijk aan ons doorgeven. U ontvangt van ons een ontvangstbevestiging thuis, waarin ook wordt uitgelegd wat de verdere procedure is.

Bokhorst Verzekeringen / T.a.v. Marnix Bokhorst
Postbus: 36039 / 1020 MA Amsterdam
E-mail: info@bokhorstverzekeringen.nl

Wil je meer informatie over ons lees dan ook onze: Dienstenwijzer